A vendégkönyvünk

Szivesen fogadjuk mindenkinek a véleményét intézményünkről.


Vendégkönyv - Új bejegyzés - Admin

#9
Írta: Bencsikné Mayer Mónika, 2010. Dec 7. 18:01
Ebben a tanévben különösen sok szülőknek szervezett \"élményprogramon\" volt szerencsém résztvenni. Szeretném megköszönni Jakab Erikának, az iskola vezetőségének, a szervezésben és lebonyolításban résztvevő lelkes gyógypedagógusoknak. A Normafához történő közös kirándulás és gyerekvasutazás kellemes őszi hétvégét szerzett nekünk Dáviddal. A vácegresi lakóotthon meglátogatása megmutatta, hogy a szülői ház után is lehet tartalmas, biztonságos és szép életet biztosítani gyermekeink számára. A kerámia műhelyben megtapasztalhattuk, hogy milyen alkotófolyamat során fejlődnek gyerekeink és kiélhettük alkotóvágyunkat. Bízom benne, hogy még több hasonló alkalommal lesz lehetőségünk jobban megismerni egymást és közös élményeket szerezni.
#8
Írta: Giam, 2009. Oct 21. 11:20
Én már sok hasznos dolgot találtam ezen az oldalon s talán én is segíthetek némi információval az arra rászorulóknak http://giam.hupont.hu
#7
Írta: W. Takács Etelka, 2007. Oct 2. 10:14
Kedves Szülő Társak!

Rita kért írjak a nyaralási élményeinkről.

Fiam Werner Tibor 9. éve rendszeres résztvevője a Sárospataki Rita által szervezett üdülési lehetőségeknek télen-nyáron.
Mi szinte minden alkalommal résztvevői voltunk eddig, és remélem ezután is üdülhetünk.
Azért fogalmazok többes számban, mert rendszerint mikor Tibi"ke" felszáll a vonatra vagy a buszra, akkor én is elindulok valamilyen irányba kikapcsolódni. Tavasszal Erdélybe, nyáron Somogyba, amit csak 4 éve találtam ki magamnak, és sajnálom hogy előtte nem volt bátorságom így "kihasználni" pihenésre a kapott szabadidőt.
Amíg a fiam üdül, mi kapunk egy kis szünetet, ő pedig feltöltődve, lebarnulva jön haza.
Sokat nem beszél ezért csak a reakcióiból tudom jól érezte magát.
Vonatot lát bármikor annyit mond "Balaton", autóbuszt lát, arra pedig fel akar szállni ...azt mondja "én is oda..."

#6
Írta: Kiss Gyula, 2006. Jun 26. 16:46
Kedves Iskolások!
Bár most szünet van, de szeretnék egy honlapot ajánlani nektek, ahol olyan programokat találtok, melyeken ti is rész vehettek: www.zoldbeka.gportal.hu
Használjátok bátran ki!
#5
Írta: Titan, 2006. May 31. 14:20
Szasztok!

Nagyon tetszik a menü rendezettsége és az oldalak kidolgozottsága, remélem kerülnek fel fogyatékos gyerekeket érdeklő anyagok is:)
#4
Írta: Lorenz, 2005. Jun 24. 20:52
Sziastok liebe Leute! Hoffe ihr habt die "harom nemet" noch nicht vergessen?! ;-) Wünsche euch wunderschöne Sommerferien! Grüße an Alle, besonders an den "ovoda" und "7. csoport"!
Auf ein baldiges Wiedersehen....

Gruß aus Deutschland
Lorenz

Sziastok everybody! I hope that you still remember the "harom nemet"?! ;-) I wish you wonderful summer holidays. Greetings to everybod, especially the kindergarten and 7. class!
See you soon...

Greetings from Germany
Lorenz
#3
Írta: Ági, 2005. Apr 5. 07:01
Szeretnék segíteni olyan szülőknek, akik nem tudják a nyári szünet alatt kire bízni értelmi fogyatékos gyermeküket.
Találtam egy olyan budapesti alapítványt, akik készséggel segítenek és napközben vigyáznak gyermekeinkre, sőt még fejlesztésben is részesítik őket.
Akit érdekel írjon: gtoa@freemail.hu emailemre és szívesen megosztom az elérhetőséget.
#2
Írta: jégerné szemerády judit, 2005. Mar 4. 09:54
Jó napot kívánok, Jégerné Szemerády Judit vagyok, jelenleg a kaposvári egyetem Csokonai Vitéz Mihály Pedagógia Főiskola II. éves, gyógypedagógia szakos hallgatója. Jelenleg olyan állást keresek, mely leendő szakmámmal kapcsolatos. Kérdésem az lenne Önök felé, hogy tudnának-e ebben segíteni nekem, én elsősorban asszisztensi állásra vagy valami hasonlóra gondolok, ahol a gyógypedagógia körébe tartozó gyerekekkel foglalkozhatnék. Nagyon szeretnék ilyen területen munkát találni, mert hiszen tanulmányaim is erre a területre irányulnak.
Kérem Önöket, amennyiben tudnak nekem ebben segíteni, jelezzék, én ebben az esetben természetesen elküldöm önéletrajzomat.
Köszönettel: Jégerné Szemerády Judit
#1
Írta: Somlai István, 2004. May 7. 12:31
A vendégkönyvet ezennel ünnepélyesen megnyitottam...

Ascended Development © 2006