Szakképzési hozzájárulás

 

 

Iskolánk szakképzési hozzájárulás fogadására jogosult. A szakképzési hozzájárulás a vállalkozások és a cégek adókötelezettsége. Ezt minden év december 31-ig a szakképzési törvényben meghatározott intézményeknek illetve az APEH felé teljesítheti.

 

Intézményünk a szakképzési hozzájárulást a tanulók oktatásának tárgyi feltételeinek javítására fordítja. Az iskolának a beszerzésekről a vállalkozások és a hatóságok felé elszámolási kötelezettsége van.

 

Az iskolai szakképzés forrástöbblete lehetővé teszi, hogy az intézményben lévő más intézményegységek (korai fejlesztés, óvoda, általános iskola) fejlesztésére saját dologi költségünkből többet fordíthassunk. Ezzel az iskola minden területen egységesen jól felszerelt maradhat.

 

Kérjük, amennyiben környezetében ilyen vállalkozást vagy céget ismer és lehetősége van rá, segítse iskolánknak szakképzési megállapodás megkötését. Megállapodás minta a titkárságon kérhető illetve az intézmény honlapjáról letölthető. Segítségüket előre is köszönjük.

 

A Szakképzési Hozzájárulás Felhasználásának Szabályzata iránymutató iskolánknak, és biztosítja a támogatónak az aktualizált előírások, feltételek megismerését.

 

Egy előre elkészített megállapodás minta a szakképzési támogatásról innen tölthető le

 

 

vissza az előző oldalra